Onze werkwijze


Op zoek naar een uitdaging als Test engineer? Of het nu gaat om je salaris, technische uitdaging of een betere werk-privé balans. Ons doel is het om jou te helpen tijdens de zoektocht naar de best passende baan!

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met jou bespreken.

 1. 1

  Neem contact op

  Zorg voor een up-to-date CV en weet wat jouw motivatie is om te solliciteren. Stuur ons een e-mail via info@testing-professionals.nl of klik op de solliciteerbutton onder de vacature om jouw interesse kenbaar te maken. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 020 8203 755 met één van onze collega’s, tijdens en na kantoortijden.

 2. 2

  Richting bepalen

  Zodra we je cv hebben bekeken neemt vervolgens de recruiter die verantwoordelijk is voor jouw regio, contact met je op. Met hem of haar loop je door jouw cv, wensen én ambities heen. Zodoende krijgen wij een goed totaal beeld van jou als persoon en techneut. Ook krijg je in dit gesprek voldoende ruimte om bepaalde voorkeuren uit te spreken.

 3. 3

  Game on! Wij gaan aan de slag voor jou

  Wij pakken het proces voor je op en benaderen de bedrijven die goed bij jouw ambities en wensen passen. Tussentijds blijven we contact houden en beslissen we samen waar jij op sollicitatiegesprek gaat. Als de gesprekken ingepland staan ligt de bal bij jou om je van je beste kant te laten zien.

 4. 4

  Your turn

  Na de gesprekken is het moment daar. Na de volledige procedure bij een of enkele bedrijven te hebben doorlopen kun jij je keuze gaan maken. Onze consultants adviseren je hierin en je hoeft geen goede onderhandelaar te zijn, want dit nemen wij voor onze rekening. Jij kunt je gaan focussen op wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, de juiste stap in jouw carrière!

 5. 5

  Gefeliciteerd!

  Na een goed aanbod ligt natuurlijk jouw nieuwe baan voor het grijpen! Wij begeleiden je tot aan de laatste stap en feliciteren je graag met je nieuwe baan! Vanaf dat moment trekken wij ons terug en zul je in dienst treden bij de organisatie zelf.

Testimonials


Lennard is iemand die er volledig voor gaat om een andere baan voor je te vinden, maar dan wel een die bij je past. Hij houdt regelmatig contact waardoor je niet het gevoel krijgt dat je een cv op een bureau bent maar echt als mens behandeld wordt. Hij gaat echt op zoek naar die baan die je droombaan kan zijn. Mocht ik in de toekomst een andere baan zoeken, dan is Lennard zeker iemand waar ik dan contact mee zal zoeken.
Carolina - Tester
Lennard helped me finding my new job. He responded very quickly on my request and helped me to arrange the job interviews on short notice. Lennard was very involved on the progress and called me regularly, which was very nice.
Maurice - Tester
Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan kwam ik Lennard tegen op Linkedin. Hij nam de tijd om me te leren kennen en samen vonden we het soort vacatures waar ik naar op zoek was. De intakes werden goed voorbereid en Lennard gaf goede feedback na de intakes. Uiteindelijk vond hij een topvacature voor me en ben ik inmiddels al een aantal maanden met veel plezier aan het werk.
Harrie - Tester
Lennard heeft me uitstekend geholpen met het vinden van een job die past bij mij. Hij is erg betrokken, professioneel en ik wist precies wat ik aan hem had. Ik waardeer zijn prettige communicatie en no nonsense aanpak gedurende het hele traject.
Rémon - QA developer
Lennard heeft zich bij mij onderscheiden door zijn professionaliteit, zijn enthousiasme en het feit dat hij altijd op de hoogte was van wat er speelde. Hierdoor voelde het contact als heel persoonlijk en betrokken. Ook voorzag hij mij van gedegen advies en wist hij precies aan te voelen wanneer ik het extra duwtje in de rug nodig had. Ik heb onze samenwerking als warm en prettig ervaren en ik zou Lennard zeker aanbevelen.
Larissa - Tester

Laat ons je helpen!


Overweeg jij een volgende stap of andere richting in jouw loopbaan? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee over mogelijkheden en te nemen stappen!

Bel of mail ons, we horen graag van je!