Software tester Amsterdam CS


Introductie

Wil je als software tester meewerken aan het succes van een van de leading bedrijven in het social business segment? Je kent ze niet van naam, maar waarschijnlijk wel hun software. Op minder dan 10min lopen vanaf Amsterdam CS ligt deze mooie kans op jou te wachten!

Organisatie

Onze klant is gevestigd in hartje Amsterdam en uitgegroeid tot de Europese marktleider in social business technologie. Het bedrijf helpt klanten met het reduceren van kosten, customer empowerment en uiteraard het verhogen van de omzet. De social business tools staan aan de basis van succesvolle customer engagement platforms en trekken miljoenen bezoekers aan voor o.a. vooraanstaande klanten als TomTom, Philips, Ahold en T-Mobile. Klanten komen hier via sterke mond-tot-mond reclame en het bedrijf groeit gestaag.

Het team heeft een mooie mix van ervaren professionals en jonge talenten die in een gezellig, internationaal team werken aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Het team houdt van brainstormen, nieuwe ideeën en de vrijdagmiddag borrel. Het team groeit snel en inmiddels is het bedrijf de 50 werknemers ruim gepasseerd. Vorig jaar heeft men ook verschillende awards behaald en stond men in verschillende aansprekende tech-lijstjes van ‘companies to watch’.

Functie

De functie is zeer breed en gaat een stuk verder dan slechts het testen van software. Idealiter coach en coördineer je het QA team en zorgen jullie er samen voor dat je bijna 100% test dekking behaalt. Je werkt nauw samen met de security specialisten en zorgt er verder voor dat de user stories testbaar zijn met het scrumteam.

In het ticketing systeem wordt alles bijgehouden, zodat zichtbaar is waarom bepaalde code aanpassingen zijn gemaakt. De tests zijn verder ook goed gedocumenteerd en duidelijk voor het hele team. Tevens help je de developers met het schrijven van automated tests en verbeter je de regressie test suite. Waar nodig ontwikkel je test plannen en voer je handmatige, black-box tests uit van echt nieuwe features. De baan is dus zeer divers en vraagt naast gedegen test skills ook een bepaalde mate van programmeer kennis.

Functie-eisen

Gezien de breedte van de functie zal je begrijpen dat er ideale kandidaat ook een breed kennisgebied heeft. De ideale kandidaat heeft:

 • Ervaring met Quality Assurance/testen en agile processen
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Selenium tests
 • Liefst ook 3 jaar ervaring in het werken met PHP, HTML, CSS en MySQL
 • Je hebt ervaring met Jenkins of een vergelijkebare continuous integration tool
 • Goede Engelse taalvaardigheid
 • Je bent communicatief en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Tot slot streeft je naar heldere documentatie

Aanbod

 • Een baan bij de snelst groeiende community-building-company in Europa
 • Een centrale rol in het team dat leading is in klant succes en – tevredenheid
 • Minder dan 10minuten lopen vanaf Amsterdam CS
 • Een werkplek waar je kan groeien, experimenteren en met veel plezier kan werken
 • Uiteraard zijn de verdiensten en secundaire arbeidsvoorwaarden top notch!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s via info@testing-professionals.nl of bellen naar 020-8203755.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@testing-professionals.nl.