Software Tester Amsterdam


Introductie

Midden in Amsterdam werken, tegenover Centraal Station? Het kan als software tester bij onze klant, gevestigd in de Beurs van Berlage. De locatie is dus top, nu de rest van de vacature nog, dus lees vooral verder!

Organisatie

Dit jonge en innovatieve softwarebedrijf is nog vol in de groei. In 2007 is het opgericht vanuit een groep knappe koppen van de TU Delft en bestaat inmiddels al uit 29 werknemers. Gedurende de tijd hebben zij een succesvolle webapplicatie gebouwd die door veel bekende bedrijven en retailers wordt gebruikt. De applicatie zorgt er voor dat de toevoerketen van hun producten op een eenvoudige en prettige manier kan worden beheerst.

Door de jaren heen heeft dit bedrijf een grote naam op gebouwd bij vele retailers. Hun klanten zijn dan ook zeker niet de minste! Zo kan je denken aan Jumbo, Bol.com en Footlocker. De webapplicatie die zij hebben ontwikkelt zorgt ervoor dat de aanvoer van hun goederen en alles wat daar bij komt kijken op een juiste manier verloopt. Via de applicatie kan alles goed en gemakkelijk bij gehouden worden. Het bedrijf is nog vrij klein, maar het werk dat ze leveren is goed en daar zijn ze allen erg trots op.

Het kantoor bevindt zich in de Beurs van Berlage, hartje Amsterdam, nabij de Dam. Vanuit deze locatie leveren ze dagelijks een staaltje maatwerk. Alle medewerkers worden opgeleid tot ware professionals en krijgen vele opleidingsmogelijkheden toegediend. Er wordt gekeken naar ieders interesse en wensen. Er wordt geluisterd naar de medewerkers en gewerkt aan hun wensen. Het tonen van initiatief en het geven van je eigen mening wordt hier dan ook zeer gewaardeerd!

Dagelijks wordt er met het hele team geluncht bij een gezellige bakkerij in de buurt. Hier worden verse broodjes geserveerd met heerlijk beleg naar keuze. Om tot slot nog beter gebruik te maken van de perfecte ligging van het kantoor wordt er een keer per twee weken een gezellig uitje georganiseerd variërend van festivals tot borrelen in de stad.

Functie

Wanneer je hier gaat werken moet je verantwoordelijkheid durven nemen en toe zijn aan een echte uitdaging. Je zal aan de slag gaan met software testen.

Tot je taken behoren:

  • Opstellen testplannen
  • Prepareren testdata
  • Testuitvoer en vastleggen van bevindingen

Wanneer jij jezelf wilt ontwikkelen door middel van opleidingen en/of relevante cursussen zit je hier op de juiste plek. Per werknemer wordt er gekeken naar zijn/haar ervaringen en talenten en worden er cursussen/opleidingen op maat aangeboden.

Functie-eisen

Je hebt je HBO afgerond, het liefst informatica

Je bent collegiaal

Je bent zelfstandig en durft initiatief te nemen

Je beheerst zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal, in woord en geschrift

Je hebt werkervaring als software tester

Ervaring met testautomatisering en/of softwareontwikkeling is een pré

Aanbod

  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een prettige werksfeer

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je e-mailen naar info@testing-professionals.nl, of bel naar 020 8203 755.

Sollicitatie

Stuur ons jouw meest recente CV via de sollicitatieknop en we nemen contact met je op. Mailen kan ook, naar info@testing-professionals.nl. Bellen kan ook, naar 020 8203 755.