Software tester in Limburg!


Introductie

Woon jij in (Zuid)Limburg en vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn en in te stromen op verschillende Testing projecten in de regio? Ga dan nu aan de slag bij deze leuke detacheringsclub in het zuiden van het land!

Organisatie

Dit is dé IT detacheerder in het zuiden van het land! Ze zijn in 2007 opgericht en hebben inmiddels een flink personeelsbestand en klantenportfolio in de regio opgebouwd. Wat onze klant echt onderscheidt is hun regionale focus binnen Limburg. Het bedrijf richt zich op de ondersteuning van verschillende IT projecten binnen de regio gericht op .NET, PHP, Front-end en testing. Jij als Tester hebt de mogelijkheid om aan diverse Testing projecten te werken met een acceptabele reistijd. De tijd dat je vanuit Limburg richting Utrecht e.o. is bij deze klant dus verleden tijd.

Functie

Als software tester werk je aan verschillende testing projecten in de regio. Deze projecten hebben over het algemeen een doorlooptijd van minimaal 4 maanden. Afhankelijk van jouw specialisme, ambities en persoonlijke voorkeuren wordt een project uitgekozen die goed bij je past. Hier hoort uiteraard ook een mooie reistijd bij. Vind jij het leuk om veel afwisselingen in jouw werk te ervaren? Lijkt het je leuk om te kijken binnen verschillende keukens? Ga dan aan de slag bij deze IT specialist in het zuiden van het land!

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal een HBO diploma;
  • Je hebt 0 – 5 jaar werkervaring als Software tester;
  • Je bent bekend met de meest gebruikte testing tools
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je vindt het leuk om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

v Je beschikt over minimaal een HBO diploma;

v Je hebt 0 – 5 jaar werkervaring als .NET Ontwikkelaar;

v Je bent communicatief vaardig;

v Je vindt het leuk om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan;

v Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Aanbod

  • Een boven marktconform salaris;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een afwisselende baan met voldoende technische uitdagingen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s via info@testing-professionals.nl of bellen naar 020-8203755.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@testing-professionals.nl.