Test Automation Engineer in Amsterdam


Introductie

Hoe lijkt het jou om als Test Automation Engineer bij te dragen aan de ontwikkeling van wereldwijd verkochte e-discovery software? Indien jij beschikt over de kennis en kwaliteiten die nodig zijn voor deze functie; lees dan vooral verder!

Organisatie

Het bedrijf waar we jou als Test Automation Engineer voor zoeken kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van de software die zij leveren. De software wordt onder andere gebruikt voor grote data- en fraudeonderzoeken. Het bedrijf loopt voorop in de markt en is zich druk aan het voorbereiden voor de volgende generatie van Big Data. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met universiteiten verspreid over de hele wereld om tot nieuwe inzichten en ideeën te komen.

Je zult komen te werken bij een jong bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en Amerika. De producten die zij leveren worden in Amsterdam door een team van experts ontwikkeld en in Amerika verkocht. Jouw toekomstige team in Amsterdam bestaat uit ongeveer 50 personen. Het gave aspect van werken bij dit bedrijf zit hem vooral in de expertise die op het gebied van nieuwe tools, gave projecten en functionaliteiten die gebouwd worden.

Het kantoor bevindt zich in Amsterdam Zuidoost en is goed bereikbaar met alle vormen van het openbaar vervoer. Vanwege de banden met Amerika is Engels en de internationale achtergrond van je toekomstige collega’s is Engels de voertaal op de werkvloer. Naast de goede bereikbaarheid met het ov, zul je op kantoor een SWAP fiets tot je beschikking krijgen. Handig voor een snelle boodschap tussendoor. Verder organiseert jouw toekomstige werkgever iedere vrijdag een borrel voor alle collega’s. Dit is een gezellig moment om even de geleverde prestaties van die week door te nemen. Daarnaast komen ieder jaar de Amerikaanse collega’s over en wordt er bijgepraat. In het kader daarvan vinden er twee dagen lang leuke activiteiten plaats. Natuurlijk pakt het bedrijf ook uit met Kerst, denk daarbij aan een feestelijke lunch, en wordt er bij verjaardagen heerlijke taart uitgedeeld.

Functie

Het bedrijf is op zoek naar gedreven Test Automation Engineers die zich onderscheiden van andere Test Automation Engineers op het gebied van kennis. Binnen het bedrijf zijn er twee afdelingen: legal of data science. Het testteam bestaat op dit moment uit drie personen. Je zult in een scrum team samenwerken met de ontwikkelaars en op deze manier de uitmuntendheid van de innovatieve producten garanderen. Je staat onder leiding van een Test Manager, en je zult binnen het team bijdragen aan het behalen van de doelen van het bedrijf. De producten worden vooral ontwikkeld voor banken, politie-eenheden en grote fabrikanten.

Het is belangrijk dat je kennisniveau op peil is. Het gaat niet zozeer om de werkervaring, ze hebben liever een jong en zeer intelligent iemand dan iemand met veel ervaring, maar die niet open staat om iets nieuws te leren.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Minstens 5 jaar ervaring op het gebied van software testen.
 • Waarvan minstens 3 jaar als Test Automation Engineer.
 • Verder, een uitstekende kennis van functioneel testen.
 • Je hebt de hands-on ervaring op het gebied van functioneel testen én automatisch testen.
 • Je kunt werken met Microsoft technologieën als Microsoft SQL, Sharepoint, IIS en Azure.
 • Je hebt ervaring met Javascript, en Protractor.
 • Je bent communicatief vaardig, analytisch en nauwkeurig.
 • Verder is het een vereist dat je vloeiend Engels spreekt. Kennis van Russisch is niet vereist, maar wel een pré.

Aanbod

Naast een riant, nader overeen te komen salaris, zit er een winstafhankelijke bonus in het arbeidsvoorwaardenpakket. Verder biedt het bedrijf:

 • Een goede pensioenregeling, waaronder nabestaandenpensioen.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Zeker 25 vakantiedagen.
 • Een WIA verzekering.
 • De mogelijkheid tot het leren van de nieuwste innovatieve technologieën op het gebied van eDiscovery.
 • Een prettige, collegiale werkomgeving.
 • Een omgeving waarbij streven naar het best mogelijke resultaat voorop staat.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je e-mailen naar info@testing-professionals.nl, of bel naar 020 8203 755.

Sollicitatie

Stuur ons jouw meest recente CV via de sollicitatieknop en we nemen contact met je op. Mailen kan ook, naar info@testing-professionals.nl. Bellen kan ook, naar 020 8203 755.