Test Specialist voor een gave organisatie in Tilburg


Introductie

Ben jij woonachtig in omgeving Tilburg en lijkt het je leuk om jezelf binnen een jong en gemotiveerd team verder te ontwikkelen als test specialist? Lees dan vooral verder!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever vult het gat tussen school en een eerste werkervaring. Door middel van IT traineeships worden jonge, hoogopgeleide en getalenteerde personen geschoold tot IT professional. Na dit leerproces ben je klaar om aan de slag te gaan bij de opdrachtgever. Kernwaarden bij dit bedrijf zijn voornamelijk: kwaliteit, plezier en innovatie.

De testvacature is een unieke. De core business van dit bedrijf focust zich namelijk op .NET en Agile DevOps. Maar dat maakt jou niet minder belangrijk. Indien je als testspecialist aan de slag gaat bij dit bedrijf, zul je meedraaien in de dynamische omgeving van web development bij de klant in Tilburg.. Jij zult komen te werken in een scrum team en verantwoordelijk zijn voor de nieuwe onderdelen voor de website en apps.

Verder is het leuk om te weten dat je via je toekomstige werkgever steeds de mogelijkheid houdt tot het volgen van cursussen en trainingen. Het is dus een mooie plek waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte topper op de markt.

Functie

Het scrum team waar jij als test specialist in zult meedraaien bestaat uit 6 DevOps engineers; zowel frontend als backend engineers. Ze zijn allemaal tussen de 25- en 40 jaar. Het is dus een jong team dat streeft voor innovatie! Zij bouwen nieuwe onderdelen voor de website en applicaties. Alles wat zij bouwen, ga jij testen. Hierbij zul jij verantwoordelijk zijn voor de teststrategie en het uitvoeren ervan. Dit gebeurt steeds meer automatisch, voornamelijk door middel van Selenium.

Functie-eisen

In beginsel vraagt dit bedrijf om een hbo-niveau. Verder is het van belang dat je geordend en gestructureerd kunt werken en daarbij het overzicht houdt. Tenslotte moet je het leuk vinden om in een teamverband te werken. Het is goed als je communicatief vaardig bent maar ook tegengas durft te geven. Verder wordt gevraagd om:

  • Minstens 2 jaar ervaring met testen
  • Ervaring met automatisch testen is een pré
  • Ervaring met Selenium is ook een pré, maar het gaat met name om je competenties
  • Certificering als ISTQB

Aanbod

Naast een heel gaaf secundair arbeidsvoorwaardenpakket van de klant, kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen de 2800 en 3600 euro per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Flexibele werktijden
  • De mogelijkheid tot thuiswerken
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. scholing en cursussen

Inlichtingen

Voor vragen en-of opmerkingen kan je ons altijd bellen op 020 – 82030755, of mail naar info@testing-professionals.nl.

Sollicitatie

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek bij deze werkgever! Stuur jouw CV en/of reactie naar het Testing team: info@testing-professionals.nl.