Onze werkwijze


Op zoek naar een ervaren Test engineer? Wij weten als geen ander hoe lastig deze zoektocht kan zijn. Door op voorhand een uitgebreide kwalificatie te houden kunnen wij ervoor zorgen dat alleen de juiste Test engineers bij u op gesprek komen. Wilt u weten wat u kunt doen om via ons in contact te komen met de juiste kandidaat voor uw Testing vacature?

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met jou bespreken.

 1. 1

  Meld u aan bij Testing Professionals

  Wij zijn benieuwd naar uw organisatie en de Testing vacature waarvoor u ons wilt inschakelen. U kunt uw organisatie en vacature vrijblijvend aanmelden via info@testing-professionals.nl of door contact op te nemen via 020 8203 755. Één van onze recruitment consultants staat u graag direct te woord om het verdere proces te bespreken.

 2. 2

  Heldere afspraken

  Alvorens wij starten met het selecteren van de juiste kandidaat voor uw onderneming, willen wij graag eerst onze voorwaarden met u doornemen. Op die manier kunnen wij de rest van het proces snel laten verlopen zonder dat er tussentijds onduidelijkheden optreden of een potentiële kandidaat hier de dupe van wordt. Belangrijk om te weten: Wij gaan op basis van no cure no pay op zoek naar geschikte kandidaten.

 3. 3

  Kennismaking

  Om uiteindelijk de juiste kandidaat te vinden nemen wij een zogeheten jobspecificatie met u af. Dit betekent dat wij u zoveel mogelijk vragen stellen waardoor wij een goed beeld krijgen van uw bedrijf en de vacature waarvoor u ons in wilt schakelen. Op die manier kunnen wij gericht op zoek gaan naar kandidaten en hen uiteindelijk zo goed mogelijk enthousiasmeren om bij uw organisatie op gesprek te gaan!

 4. 4

  Werving

  Na het verkrijgen van alle relevante informatie zetten wij het proces in werking. We gaan actief op zoek naar kandidaten aan de hand van onze database (meer dan 5.000 kandidaten), uitgebreide Testing netwerk, Linkedin, zoekmachines en jobboards (o.a. Monsterboard, Vacaturebank). Gedurende dit proces wordt u regelmatig op de hoogte gehouden.

 5. 5

  Sollicitatiegesprekken en aanbod

  Op het moment dat wij in contact komen met een geschikte kandidaat, houden we een voorselectie en screenen we de kandidaat zo uitgebreid mogelijk. Op het moment dat wij overtuigd zijn dat iemand bij jullie vacature past, stellen we hem aan de hand van zijn CV en profiel aan jullie voor. Wanneer jullie net zo enthousiast zijn plannen wij een 1e sollicitatiegesprek in en begeleiden het proces van A tot Z.

 6. 6

  Gefeliciteerd met uw nieuwe collega!

  Mocht het 1e gesprek positief zijn verlopen en zijn ook de vervolggesprekken op sociaal- en technisch vlak positief? Dan feliciteren wij u na het doen van een aanbod graag met een nieuwe medewerker! Blijkt er toch een mismatch op een bepaald vlak? Dan vervolgen wij uiteraard onze zoektocht totdat wij de juiste persoon voor u hebben gevonden.

Testimonials


Ik heb prettig samengewerkt met Lennard. Hij komt snel tot het gewenste resultaat, door de juiste kandidaten voor ons te recruiten. Communicatief prettig, consistent en professioneel.
Peter van Noord - De Nieuwe Zaak

Laat ons jullie helpen!


Wij vertellen graag meer! Er kan vrijblijvend contact opgenomen worden via het telefoonnummer 020 8203 755 of een e-mail sturen naar info@testing-professionals.nl.

Bel of mail ons, we horen graag van je!