Over Testing Professionals


Wij zijn Testing Professionals. Een werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de werving en selectie van Testspecialisten. Ons team van Recruitment Consultants werken dagelijks samen met zowel opdrachtgevers als Testspecialisten binnen de Nederlandse markt om werkgevers en werknemers voor het invullen van testing vacatures bij elkaar te brengen.

Bedrijven die onze hulp inschakelen om software Testing vacatures in te vullen kunnen erop vertrouwen dat wij alleen de meeste geschikte Testspecialisten werven en selecteren. Testspecialisten (ook vaak test consultant genoemd) kunnen bij ons terecht voor de meest geschikte carrièremogelijkheden in het land. Naast loopbaanachtergrond en (technische) kennis vinden wij persoonlijkheid, ambitie en talent minstens net zo belangrijk. Omdat wij op de hoogte zijn van alle relevante informatie van zowel Testspecialisten als onze opdrachtgevers, kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door professionaliteit, persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis over software testing en/of hardware ontwikkeling. Ons team van Consultants zijn betrokken, gericht op lange termijnrelaties, houden van snelheid en zijn op de hoogte van ontwikkelingen binnen het Testing vakgebied. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaten en alles wat daarbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Gespecialiseerd in
Testing Vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Testing en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Jan Jacob

Jan Jacob Kroeb

Binnen Testing Professionals ben ik verantwoordelijk voor het uit de brand helpen van bedrijven in de regio. Wanneer bedrijven ons inschakelen is de nood vaak al aan de man en des te groter de dankbaarheid wanneer we de juiste persoon voor de openstaande vacature hebben gevonden.

Daarnaast vind ik het dagelijkse contact met vele verschillende personen erg boeiend. Iedere developer heeft zijn of haar eigen verhaal en ik blijf het bijzonder vinden om in zo’n kort tijdsbestek een hechte band op te kunnen bouwen met iemand.

In mijn privé leven zijn sport, familie, vertrouwen en integriteit belangrijk. Van mij als recruiter kun je dus verwachten dat ik op een eerlijke en transparante wijze ga vechten voor de overwinning (jouw nieuwe baan)!

Lennard

Lennard Steur

Senior Recruitment Consultant

Na een mooie tijd als consultant bij Accenture ben ik inmiddels vanaf 2010 werkzaam binnen ons bedrijf en dagelijks haal ik veel voldoening uit de intensieve samenwerking die je gedurende het sollicitatieproces hebt met zowel klant als kandidaat.

Het moment waarop je in het eindtraject samenwerkt met zowel klant als kandidaat om alles rond te krijgen geeft mij een soort wedstrijdspanning die nog altijd verslavend werkt. Inmiddels ken ik het klappen van de zweep wel aardig en is het leuk om, op basis van ervaring, jonge IT-ers ook advies te kunnen geven in waarom een bepaalde baan nou juist wel/niet bij ze past. Ondanks dat IT-recruitment als branche helaas geen al te beste naam heeft denk ik dat wij als bedrijf de juiste snaar raken door ten alle tijden vanuit het principe ‘behandel anderen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden’ te werken.

Mijn interesse in gadgets, films, gaming, sport en een goed biertje/wijntje deel ik met het gros van de IT-ers, dus genoeg spreekstof is gegarandeerd. Hopelijk tot snel!

Kirsten

Kirsten Tol

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Wybe

Wybe Hoekstra

Werkzaam als Recruitment Consultant

Na mijn studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en na werkervaring opgedaan te hebben in het juridische werkveld en het recruitment, ben ik bij Testing Professionals aan de slag gegaan als Recruitment Consultant. Hier sta ik voor de leuke uitdaging om de perfecte match te vinden tussen klanten en kandidaten binnen de Testing markt, iets waar ik enorm veel energie van krijg. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen om zowel klant als kandidaat te leren kennen, om zo een goede aansluiting op iemands behoeften en ambities te vinden. Naast mijn baan als Recruitment vind je mij vaak op de tennisbaan. Daarnaast ben ik ook Radio-DJ en presenteer ik een programma bij een lokaal radiostation.

Natalia

Natalia Piszke

Werkzaam als Recruitment Consultant

Mijn naam is Natalia Piszke, een hardwerkende en enthousiaste dame. Dagelijks streef ik ernaar om mijn horizon te verbreden en bij Testing Professionals doe ik dit in de functie van Resource Consultant. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding Human Resource Management waardoor deze baan mooi aansluit bij mijn interesses en ambities. In de functie van Resource Consultant streef ik ernaar om een bijdrage te kunnen leveren aan personen werkend in de Testing branche. Mijn drijfveer is daarom ook het bieden van hulp. In mijn vrije tijd houd ik ervan om actief bezig te zijn door te sporten, wandelen of andere nieuwe uitdagingen op te zoeken. Wellicht ben ik degene die jou kan helpen aan een nieuwe uitdaging in de Testing branche.