Over Testing Professionals

Wij zijn Testing Professionals. Een werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de werving en selectie van Testspecialisten. Ons team van Recruitment Consultants werken dagelijks samen met zowel opdrachtgevers als Testspecialisten binnen de Nederlandse markt om werkgevers en werknemers voor het invullen van testing vacatures bij elkaar te brengen.

Bedrijven die onze hulp inschakelen om software Testing vacatures in te vullen kunnen erop vertrouwen dat wij alleen de meeste geschikte Testspecialisten werven en selecteren. Testspecialisten (ook vaak test consultant genoemd) kunnen bij ons terecht voor de meest geschikte carrièremogelijkheden in het land. Naast loopbaanachtergrond en (technische) kennis vinden wij persoonlijkheid, ambitie en talent minstens net zo belangrijk. Omdat wij op de hoogte zijn van alle relevante informatie van zowel Testspecialisten als onze opdrachtgevers, kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door professionaliteit, persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis over software testing en/of hardware ontwikkeling. Ons team van Consultants zijn betrokken, gericht op lange termijnrelaties, houden van snelheid en zijn op de hoogte van ontwikkelingen binnen het Testing vakgebied. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaten en alles wat daarbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Gespecialiseerd in Testing vacatures

Wij richten ons puur en alleen op Testing en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons testing team

Met kennis van de testing markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en testing specialisten.

Wybe Hoekstra

Verantwoordelijk voor Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland & Overijssel

Na mijn studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik werkervaring opgedaan in het juridische werkveld. Toch heb ik daarna besloten om als Recruiter bij Testing Professionals aan de slag te gaan. Hier sta ik elke dag weer voor de leuke uitdaging om de perfecte match te vinden tussen klanten en kandidaten binnen de Testing markt, iets waarvan ik onwijs veel energie krijg. Ik vind het belangrijk om zowel mijn klanten als kandidaten goed te leren kennen, om zo aansluiting op ieders behoeften en ambities te vinden. In mijn vrije tijd vind je mij vaak op de tennisbaan.

Chantal Zwarthoed

werkzaam als Recruitment Manager

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Kirsten Tol

Werkzaam als Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald, nieuwe software geïnstalleerd of een gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen.

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office Managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij Testing Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod