Filters

  • Skills

  • Type bedrijf

  • Branches

  • Opleidingsniveau

  • Dienstverband

  • Aantal uren

  • Ervaringsniveau

  • Werkmethodieken

  • Thuiswerken?

  • Filters resetten

Senior QA Engineer financiële branche

Ligt jouw hart in de financiële sector? Wil je de uitdaging aangaan om andere bedrijven inzicht te geven in hun situatie en nog succesvoller te maken? En weet jij anderen te overtuigen hoe belangrijk Test Automation in de huidige tijd is? Lees dan verder!

Software Tester hypotheek automatisering

Heb je affiniteit met de hypothecaire sector en wil je bij een marktleider meewerken aan een adviessoftware? Hecht je veel waarde aan een goede, informele werksfeer met gezellige collega's en leuke personeelsactiviteiten? Lees gauw verder!

Junior Software Tester zorgsector

Ben je op zoek naar een startersfunctie in de testing wereld? Heb je ambitie om te leren en ben je gedreven om test automation onder de knie te krijgen? Heb je affiniteit met de zorgsector en vind je het belangrijk...

Test Specialist

Je vindt het belangrijk om te werken aan software die ertoe doet. Waar je een maatschappelijk belang dient en kunt werken in een complexe technische omgeving. Waar je kunt werken in een team en bedrijf waar de lijnen kort zijn,...

Software Tester vastgoedbranche

Ben je een Software Tester en wil je meewerken aan een zelfontwikkelde software? Werk je graag bij een succesvol internationaal bedrijf welke marktleider is in wat zijn doen? Hecht je veel waarde aan kwaliteit in jouw werk? Lees dan gauw...

Software Tester online toetsplatform

Ben je een ervaren Software Tester met passie voor testautomatisering? Woon je in de buurt van Oisterwijk en wil je je testkennis inzetten om mee te werken aan dé online toetsplatform? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Test coördinator

In het dagelijks leven worden we overspoeld met zeeën van informatie en tijdens onze studie spitten we onze weg door databases. Vind jij het tof om te werken aan een platform dat voorkomt dat je door de bomen het bos...

Medior Tester gezocht!

Lijkt het jou tof om voor een organisatie te werken die voorkomt dat bedrijven door de bomen het bos niet meer zien? Lees dan verder!

Software Tester zorgsector

Werk je graag bij een organisatie met maatschappelijk belang? En heb je naast affiniteit met de zorg, ook passie voor test automation? Lees gauw verder!

Software QA Engineer farmaceutische industrie

Ben jij een gedreven Software QA Engineer die zich wil inzetten voor het maatschappelijk belang? Dan zit je hier goed! Dit bedrijf zet zich in voor de optimalisering van machines en software voor de farmaceutische industrie. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Software Tester robotisering

Heb je affiniteit met de zorg en wil je dit combineren met passie voor Software Testing? Wil je werken bij een innovatieve organisatie met een oog voor de medewerker? Lees gauw verder!

Software Tester zorgverzekeraar Arnhem gezocht

Heb je affiniteit met de zorg en wil je dit combineren met passie voor Software Testing? Wil je werken bij een innovatieve organisatie met een oog voor de medewerker? Lees gauw verder!

Software Tester marktleider Fintech

Ben jij een ervaren Tester en spreekt de financiële wereld jou aan? Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van testing? Dan is deze ambitieuze organisatie uit Apeldoorn de juiste match voor jou! 

Senior Software Tester zorgverzekeraar Eindhoven

Wil jij bijdragen aan de verdere implementatie van DevOps in de verzekeringswereld? Lees snel verder!

Senior Software Tester zorgverzekeraar Arnhem

Heb je affiniteit met de zorg en wil je dit combineren met passie voor Software Testing? Wil je werken bij een innovatieve organisatie met een oog voor de medewerker? Lees gauw verder!

Test Automation Engineer

Ben jij een Test Automation Engineer met een passie voor het onderwijs? Ben je daarnaast woonachting in de omgeving van Den Bosch en lijkt het jou leuk om mee te werken aan een complexe, digitale lesomgeving voor basisscholen en het...