Filters

 • Skills

 • Type bedrijf

 • Branches

 • Opleidingsniveau

 • Dienstverband

 • Aantal uren

 • Ervaringsniveau

 • Werkmethodieken

 • Thuiswerken?

 • Filters resetten

Senior QA Engineer financiële branche

Ligt jouw hart in de financiële sector? Wil je de uitdaging aangaan om andere bedrijven inzicht te geven in hun situatie en nog succesvoller te maken? En weet jij anderen te overtuigen hoe belangrijk Test Automation in de huidige tijd is? Lees dan verder!

Software Tester bij Broadcastspecialist

 • High-tech
 • Dichtbij het vuur: werken in bruisende mediacentrum
 • Technisch je hart ophalen d.m.v. werken in Python

Test Engineer Bouwsector

 • Testen all-in-one platform
 • Automatisch & functioneel
 • Zelfsturende teams

Software Tester hypothecaire dienstverlener

Ben jij iemand met die elke dag streeft naar een beter resultaat? Lijkt het je leuk om binnen een groot team als software tester op een agile/scrum wijze te werken aan de verbetering van hypotheekprocessen? Dan is deze vacature voor...

Software Tester landbouwsector

Hoe lijkt het jou om een bijdrage te leveren aan de automatisering van een plantenscanner?Het zit zo: het bedrijf is vooraanstaand in de bio-industrie en maakt zich hard om landbouwprocessen te optimaliseren. Hiervoor ontwikkelt dit bedrijf een speciale software die...

Test Automation Engineer verkoopmarkt

Ben jij een gedreven Test Automation Engineer en ben jij op zoek naar een echte uitdaging waar je impact hebt en al je kennis kan inzetten? Heb jij oog voor detail, denk je in oplossingen én hou je van een...

Functioneel Tester land- en tuinbouw

Heb je affiniteit met zowel de tuinbouw als software testen? Spreekt een internationale omgeving jou aan waar jouw werk echt impact maakt op de wereld en de mens? Lees gauw verder!

Test coördinator

In het dagelijks leven worden we overspoeld met zeeën van informatie en tijdens onze studie spitten we onze weg door databases. Vind jij het tof om te werken aan een platform dat voorkomt dat je door de bomen het bos...

Test Engineer security branche

Werk je graag in een internationale omgeving waar informaliteit van toepassing is? Zet je graag je passie voor testen in waar nauwkeurigheid van belang is? Lees dan snel verder!

Medior Tester gezocht!

Lijkt het jou tof om voor een organisatie te werken die voorkomt dat bedrijven door de bomen het bos niet meer zien? Lees dan verder!

Functioneel Tester security branche

Werk je graag in een internationale omgeving waar informaliteit van toepassing is? Zet je graag je passie voor testen in waar nauwkeurigheid van belang is? Lees dan snel verder!

Software QA Engineer farmaceutische industrie

Ben jij een gedreven Software QA Engineer die zich wil inzetten voor het maatschappelijk belang? Dan zit je hier goed! Dit bedrijf zet zich in voor de optimalisering van machines en software voor de farmaceutische industrie. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Junior Software Tester zorgsector

Ben je op zoek naar een startersfunctie in de testing wereld? Heb je ambitie om te leren en ben je gedreven om test automation onder de knie te krijgen? Heb je affiniteit met de zorgsector en vind je het belangrijk...

Test Specialist

Je vindt het belangrijk om te werken aan software die ertoe doet. Waar je een maatschappelijk belang dient en kunt werken in een complexe technische omgeving. Waar je kunt werken in een team en bedrijf waar de lijnen kort zijn,...

Testautomatiseerder zorgsector

Heb je affiniteit met de zorgbranche en wil je jouw passie voor testen daarmee combineren? Werk je graag met een enthousiast team professionals? En doe je dit graag bij een non-profit organisatie waar jouw geleverde werk écht impact maakt? Lees...

Junior Tester

Ben jij een Software Tester die op zoek is naar een inhouse functie? Lijkt het je wat om bij een klein, maar innovatief en hoogontwikkeld bedrijf een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een online leerplatform voor scholen en...

QA Engineer e-commerce branche Utrecht

Werk je graag in een internationale omgeving met professionele collega’s? Ben je een gepassioneerde QA Engineer met ervaring in testautomatisering? En doe je dit graag binnen een informele en prettige werkomgeving? Lees dan gauw verder!

Software Tester verkoopbranche

Wil je als Software Tester werken bij een internationaal familiebedrijf? Staan werksfeer, samenwerking en groei bij jou hoog in het vaandel? Heb je passie voor testen en hecht je veel waarde aan kwaliteit? Lees dan gauw verder!

Software Tester zorgsector

Werk je graag bij een organisatie met maatschappelijk belang? En heb je naast affiniteit met de zorg, ook passie voor test automation? Lees gauw verder!

Software Tester vastgoedbranche

Ben je een Software Tester en wil je meewerken aan een zelfontwikkelde software? Werk je graag bij een succesvol internationaal bedrijf welke marktleider is in wat zijn doen? Hecht je veel waarde aan kwaliteit in jouw werk? Lees dan gauw...

Unity Test Automation Engineer, extended reality

Want to change the way we work and learn? Do you have experience using Unity and Test Automation, and want to work in a collaborative and innovative environment? Then read on!

Software Tester online toetsplatform

Ben je een ervaren Software Tester met passie voor testautomatisering? Woon je in de buurt van Oisterwijk en wil je je testkennis inzetten om mee te werken aan dé online toetsplatform? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Software Tester hypotheek automatisering

Heb je affiniteit met de hypothecaire sector en wil je bij een marktleider meewerken aan een adviessoftware? Hecht je veel waarde aan een goede, informele werksfeer met gezellige collega's en leuke personeelsactiviteiten? Lees gauw verder!

Agile Tester logistieke sector

Haal jij je energie uit samenwerken binnen een Agile team en heb je talloze ideeën over het testing vak die je graag met gedreven professionals wilt delen? Heb je er altijd van gedroomd om jouw passie te delen binnen een...

Functioneel Software Tester communicatiebranche

Werk je graag in een groeiende, internationale omgeving? Heb je affiniteit met IT en passie voor testen? En hecht je veel waarde aan een gezellige werkomgeving? Lees dan snel verder!

Test Lead

Klinkt het voor jou interessant om als Lead Test Automation Engineer een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van online security, videobewaking en inbraakdetectie? Dan is dit de vacature voor jou!

Senior Software Tester zorgverzekeraar Arnhem

Heb je affiniteit met de zorg en wil je dit combineren met passie voor Software Testing? Wil je werken bij een innovatieve organisatie met een oog voor de medewerker? Lees gauw verder!

Software Tester marktleider Fintech

Ben jij een ervaren Tester en spreekt de financiële wereld jou aan? Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van testing? Dan is deze ambitieuze organisatie uit Apeldoorn de juiste match voor jou! 

Software Tester robotisering

Heb je affiniteit met de zorg en wil je dit combineren met passie voor Software Testing? Wil je werken bij een innovatieve organisatie met een oog voor de medewerker? Lees gauw verder!

Software Tester grote mobile agency

Leg jij de lat hoog voor jezelf en ben jij leergierig? Wil jij hoogstaande mobiele oplossingen testen en is werksfeer voor jou van groot belang? Dan is deze top organisatie uit Zwolle de juiste organisatie voor jou!

Medior Software Tester zorgportaal

Heb je affiniteit met de zorg en wil je deze combineren met Software Testing? Werk je graag in een organisatie waar autonomie, collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan? Lees dan snel verder!

Software Tester inhouse in Zwolle

Ben jij een ervaren Software Tester en zou je graag ook na corona (gedeeltelijk) thuiswerken? Lijkt het jou leuk om te werken voor de marktleider op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen en houd jij van software uitdaging? Lees dan...

Test & Support Lead security branche

Werk je graag in een internationale omgeving? Ben je een geboren leider en haal je je energie uit het aansturen en motiveren van jouw collega's? Heb je daarnaast passie voor software testen en draag je security en de zorgsector een...

Software tester identiteitsfraude

Vecht als Software Tester mee in de strijd tegen identiteitsfraude!

Remote: Unity Test Automation Engineer

Wil je de manier waarop we werken en leren veranderen? Heb jij ervaring met Unity en Test Automation en wil je werken in een collaboratieve en innovatieve omgeving? Lees dan verder!

Test Engineer nutsbranche

Werk je graag bij een internationale organisatie? Hecht je veel waarde aan collega’s met expertise in hun vakgebied? Wil jij jouw kennis en kunde van testing inzetten om het testproces verder uit te bouwen? Lees dan snel verder!

Senior Software Tester zorgverzekeraar Eindhoven

Wil jij bijdragen aan de verdere implementatie van DevOps in de verzekeringswereld? Lees snel verder!

Software Tester medische wereld

Wil jij als Software Tester werken aan software die aan de operatietafel gebruikt wordt? Ben je communicatief sterk en een harde werker? Lees dan snel verder!

Software tester voor grote zorginstelling

Ben jij een ervaren Software Tester en wil je werken een van de grootste zorginstellingen van Nederland? Ga je geen uitdaging uit de weg en spoor je elke fout binnen het testen op? Lees dan snel verder.

Software Tester zorgverzekeraar Arnhem gezocht

Heb je affiniteit met de zorg en wil je dit combineren met passie voor Software Testing? Wil je werken bij een innovatieve organisatie met een oog voor de medewerker? Lees gauw verder!

Testspecialist medische software

Kom werken in de zorg als Testspecialist en werk mee aan software voor Academische ziekenhuizen in Nederland!

QA Engineer flexbranche

Ben je een gedreven QA Engineer en woon je vlakbij Rijswijk? Staan plezier, integriteit, verbinding en innovatie bij jou ook hoog in het vaandel? En lijkt het je leuk om te werken bij (letterlijk) de Great Place To Work? Lees...

Tester Middleware zorgverzekeraar

Heb je affiniteit met de zorg en wil je dit combineren met passie voor Software Testing? Wil je werken bij een innovatieve organisatie met een oog voor de medewerker? Lees gauw verder!

Software Tester Zorgplatform

Ben jij een ervaren Software Tester en wil je werken een van de grootste zorginstellingen van Nederland? Ga je geen uitdaging uit de weg en spoor je elke fout binnen het testen op? Lees dan snel verder.

Testautomatiseerder SaaS-oplossing voor vergroten efficiëntie werkprocessen

Zie jij afwisseling tussen drie verschillende producten binnen één organisatie als een kans om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen? Als Testautomatiseerder van waarde zijn voor woningcorporaties, de overheid en zorginstellingen? Lees dan verder!

Technisch tester bijzonder transactieplatform

Ben jij een échte technische tester en ben je geïnteresseerd in de financiële markt maar zou je het eens iets verder willen zoeken dan geldtransacties? Wil je in een unieke omgeving werken die getypeerd wordt door een no-nonsense sfeer? Lees dan snel verder!

Test Automation Engineer Marktleider Groene Stroom

Altijd al een steentje bij willen dragen aan het milieu? Binnen een groot bedrijf? En wil je ervoor zorgen dat de automatische testomgeving van dit bedrijf als een huis staat? Lees dan snel verder!

Test Automation Engineer Marktleider Energiebranche

Altijd al een steentje bij willen dragen aan het milieu? Binnen een groot bedrijf? En wil je ervoor zorgen dat de automatische testomgeving als een huis staat? Lees dan snel verder!

Software Tester verzekeringssoftware

Ga jij geen uitdaging uit de weg en ben je een echte puzzelaar? Wil je werkzaam zijn bij een marktleider, ben je communicatief sterk en heb je ruime ervaring opgebouwd? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Test Automation Engineer

Ben jij een Test Automation Engineer met een passie voor het onderwijs? Ben je daarnaast woonachting in de omgeving van Den Bosch en lijkt het jou leuk om mee te werken aan een complexe, digitale lesomgeving voor basisscholen en het...

Software Test Engineer

Wil je meehelpen aan het digitaliseerproces van de overheid en dat bij de expert op het gebied van overheid en software? Dan is dit de ideale functie voor jou.

Performance Tester Real Estate

Ben je een Performance Tester en wil je graag een coachende rol vervullen bij een succesvolle internationale marktleider? Lees dan gauw verder!

Software tester SaaS-applicatie optimaliseren bedrijfsprocessen

Los je graag complexe problemen op en ga je geen uitdaging uit de weg? Wil je meewerken aan een snelgroeiende SaaS-applicatie? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Software Tester Productiviteitsystemen

Heb je affiniteit met zowel de tuinbouw als software testen? Spreekt een internationale omgeving jou aan waar jouw werk echt impact maakt op de wereld en de mens? Lees gauw verder!

Medior Software Tester digitale agency

Vind je dynamiek binnen een bedrijf belangrijk? Wil je bedrijven helpen met het digitaliseren van verschillende projecten en houd je van veel verantwoordelijkheid? Dan is dit de vacature voor jou!

Test Automation Engineer maatschappelijke taxatietool

Wil jij bijdragen aan een eerlijke woningmarkt door de kwaliteit van taxatierapporten te controleren door middel van slimme software? Vind jij het een uitdaging om de omschakeling tussen functioneel en automatisch testen mogelijk te maken en te faciliteren? Lees dan...

Test Automation Engineer marktleider cybersecurity

Is werken binnen Cyber Security altijd al een droom voor je geweest? Lijk het je gaaf om als Test Automation Engineer te werken aan de meest veilige oplossingen? Lees dan snel verder, wellicht ben jij de versterking die dit team...

Medior Software Tester eventbranche

Lijkt het je gaaf om als eerste officiële software tester binnen een organisatie testen op de kaart te zetten? Lees dan snel verder!

Agile Tester gamebranche

Heb je passie voor software testen en affiniteit met voetbal? Dan hebben wij een droombaan voor je! Onze klant in Zoetermeer is een bekende speler in de markt van voetbal games en breidt het team uit met software testers. Lees...